Vrienden van ROS-Drimmelen

Kijkt u graag naar de uitzendingen van ROS-Drimmelen en draagt u graag uw steentje bij? Word dan een Vriend van ROS-Drimmelen!

Voor maar vijf euro per jaar steunt u de stichting. In ruil daarvoor houdt ROS-Drimmelen u op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze uitzendingen via een nieuwsbrief.

Mede door deze kleine bijdrage kan ROS-Drimmelen iedere uitzending weer tot een succes maken.

Mail voor meer informatie naar vriendenvan@ros-d.nl of vul het onderstaande contactformulier in en stort uw bijdrage op NL07 RABO 0131 5573 43 t.n.v. ROS-Drimmelen.

 

Wat is ROS-Drimmelen?

 

De Regionale Omroepstichting Drimmelen zendt iedere maand een programma uit, dat te vergelijken is met uitzendingen zoals van Jeroen Pauw en Eva Jinek.

Naast dit vaste maandelijkse programma maakt ROS-Drimmelen specials en producties op locatie. Bovendien is de stichting in staat om bedrijfsvideo’s (uiteraard op dvd) te produceren, waarmee de opdrachtgever naar buiten kan treden of het beeldmateriaal kan gebruiken voor promotie van het bedrijf of een specifiek product.

Inmiddels is het ook mogelijk om grote producties rechtstreeks uit te zenden. Die kan ROS-Drimmelen realiseren omdat het de beschikking heeft over een mobiele regiewagen waarmee programma’s kunnen worden opgenomen. Deze regiewagen is uitgerust met een straalzender voor live-uitzendingen vanuit de regio!

De programma’s zijn te bekijken via onze website: www.ros-d.nl of bij de volgende providers:

 • Kanaal 41 van Ziggo
 • Kanaal 1352 van KPN

 

Als u ook Vriend van ROS-D wilt worden, laat dan hieronder uw gegevens achter.

vrienden2

  Naam

  Adres

  Woonplaats

  E-mailadres

  Betaling van mijn bijdrage:
  Ik heb al betaaldIk ga het bedrag overboekenIk betaal het bedrag contant