InformationIcon

Over ROS-D

ROS-D staat voor Regionale Omroep Stichting Drimmelen en is een voortzetting van de vroegere WRT (Wijngaerd Radio en Televisie).

ROS-D is een club van enthousiaste amateurtelevisiemakers. Daarmee bedoelen we dat wij televisieprogramma’s maken om deze vervolgens via onze website (www.ros-d.nl) of via de providers (o.a. kanaal 41 van Ziggo) uit te zenden. Door uit te zenden via de website en via de kabel zijn we zowel wereldwijd als in de regio te zien en te horen.

Elke maand maken we een productie volgens een vast patroon, dat te vergelijken is met de uitzendingen als van Jeroen Pauw en Eva Jinek. We ontvangen interessante gasten aan tafel en wisselen de vraaggesprekken af met korte videoreportages en muziek.

Naast dit vaste maandelijkse programma maakt ROS-Drimmelen specials en producties op locatie. Bovendien is de stichting in staat om bedrijfsvideo’s (uiteraard op dvd) te produceren, waarmee de opdrachtgever naar buiten kan treden of het beeldmateriaal kan gebruiken voor promotie van het bedrijf of een specifiek product.

Inmiddels hebben we ook enkele grote producties rechtstreeks uitgezonden en hierin zien we de uitdaging dat in de toekomst meer te gaan doen. Immers: rechtstreekse uitzendingen is ware televisie! We kunnen deze live-uitzendingen realiseren omdat we de beschikking hebben over een mobiele regiewagen, welke is uitgerust met o.a. een straalzender en dat is uniek!

Misschien vindt u het wel een uitdaging en een leuke hobby om zelf als cameraman/vrouw, geluidstechnicus, lichttechnicus of presentator/presentatrice aan de slag te gaan. Schroom niet en neem contact met ons op. Dat kan door te reageren via info@ros-d.nl of telefonisch contact op te nemen: 06-22412968.